ژاکت سرویس ژاکت سرویس
مراحل 7 گانه ایجاد یک پروفایل برجسته در میان فریلنسرها

مراحل 7 گانه ایجاد یک پروفایل برجسته در میان فریلنسرها

اگر تصمیم دارید که آینده شغلی خود را با فریلنسری رقم بزنید، باید بدانید که رقبای زیادی با شما هم مسیر خواهند بود که تعداد آنها نیز هر ساله رو به افزایش است. بنابراین اگر برای برای متمایز شدن از رقبای خود فکری نکنید، در آینده ای نزدیک به گوشه ای کشیده خواهید شد. از طرفی همانطور که می دانید یکی از روش های اساسی جذب مشتریان جدید، ساخت پروفایل در پلتفرم های فریلنسینگ است. در همین راستا داشتن یک پروفایل فکر شده و استاندارد در پلتفرم های فریلنسینگ، می تواند به راحتی شما را به یک پله بالاتر از رقبا هدایت کند. پس در این راهنما ما را همراهی کنید تا 7 مرحله را با هم ببینیم که می توانند یک پروفایل برجسته در میان فریلنسرها را برای شما به ارمغان بیاورند.

7 مرحله برای ساخت پروفایل برجسته در میان فریلنسرها

وقتی قرار است در یک پلتفرم فریلنسینگ پروفایلی را برای خود بسازید، این امکان را دارید که خودتان را هر طور که مایلید معرفی کنید. اما نکته اینجاست که پروفایل شما در بین تعداد زیادی از پروفایل های دیگر نمایش داده خواهد شد. اینجاست که باید پروفایل خود را طوری طراحی کنید که مشتریان برای همکاری با شما ترغیب شوند. پس برای دستیابی به این هدف، پروفایل خود را در 7 مرحله زیر ایجاد کنید.

مرحله 1: تیتری واضح، مختصر و مؤثر بنویسید

اولین چیزی که باید در پروفایل خود بنویسید، تیتر یا همان عنوان اصلی است که معمولاً بالای صفحه پروفایل تان نمایش داده می شود. وقتی می خواهید تیتر پروفایل خود را بنویسید، سعی کنید مستقیماً به اصل مطلب بپردازید. به علاوه بهتر است این تیتر نهایتاً یک خط باشد و شامل هیچ حرف یا کلمه اضافه ای نباشد. نگران جزئیات کار خود نباشید؛ در قسمت های دیگر پروفایل خود این امکان را دارید که به جزئیات اشاره کنید.

اما شاید بپرسید که این عنوان دقیقاً باید شامل چه اطلاعاتی باشد؟ 2 چیز را باید در عنوان پروفایل خود بگنجانید:

  • تخصص
  • سابقه کار

به عنوان مثال می توانید عنوان پروفایل خود را به این شکل بنویسید:

  • تولید کننده محتوا با 5 سال سابقه کار
  • طراح سایت با سابقه همکاری در 10 پروژه موفق

با همین اطلاعات خلاصه، می توانید تخصص و مهارت اصلی خود را منتقل کنید و تصویر اولیه خود را در ذهن مشتری یا کارفرما بسازید.

مرحله 2: ارزش های ویژه خود را بیان کنید

مرحه بعدی در ساخت یک پروفایل برجسته در میان فریلنسرها، این است که به سراغ محتوای اصلی پروفایل خود بروید و مشخصات و مهارت های خود را توضیح دهید. پس در این بخش مهارت های کلی و جزئی خود را مطرح کنید. اما مورد دیگری که در این بخش باید بنویسید، مهارت ها و ارزش های ویژه شما هستند که شاید حاشیه ای به نظر برسند؛ اما می توانند به تنهایی به مشتری انگیزه ای بدهند که شما را انتخاب کند.

منظور از ارزش های ویژه این است که مثلاً به خوش قولی، منظم بودن و متعهد بودن خود اشاره کنید. همینطور می توانید به مشتریان بگویید که چگونه و با چه ترفندهایی قرار است مشتریان آنها را بیشتر کنید یا هر ارزش افزوده دیگری را برای آنها به ارمغان بیاورید.

فراموش نکنید که فریلنسرهای زیادی هستند که کار شما را انجام می دهند. اما چیزی که برای مشتریان مهم است، این است که احساس کنند می توانند روی شما به عنوان یک همکار حساب کنند.

مرحله 3: در مورد تجربیات خود بگویید

قبل تر در تیتر پروفایل خود اشاره ای کلی به تجربیات و سابقه خود کرده اید. اما حالا باید در بخش اصلی پروفایل خود اشاره کنید که دقیقاً چه تجربه هایی دارید. این که به مشتریان بگویید که برای مثال 5 پروژه قبلی شما چه بوده اند، قوت قلبی برای آنها خواهد بود.

پس به توضیحات کلی اکتفا نکنید و به مدت زمانی که کار می کنید، نوع پروژه هایی که انجام داده اید، مدارک یا جوایزی که در این شاخه دارید و … اشاره کنید. هر یک از این موارد می توانند شما را یک قدم به مشتری نزدیک تر کنند.

در پروفایل خود از تجربیاتتان بنویسید

مرحله 4: به مشتری نشان دهید که نیاز او را درک می کنید

وقتی یک مشتری یا کارفرما در حال ارزیابی پروفایل شماست، موردی که از همه چیز برایش مهم تر است، این است که مطمئن شود که شما نیاز او را به درستی درک کرده اید و برای رفع آن ارزش قائلید. پس تأکید بر نیازهای مشتری، می تواند یکی از راحت ترین راه ها برای ساخت یک پروفایل برجسته در میان فریلنسرها باشد.

برای این کار سعی کنید به زبان خود مشتری صحبت کنید. یعنی خود را جای او بگذارید و به این فکر کنید که چه ویژگی هایی برای این پروژه برای مشتری در اولویت است. سپس به همان ها اشاره کنید و ذکر کنید که می توانید این کار را به بهترین شکل انجام دهید.

به عنوان مثال فرض کنید قرار است پروژه تولید محتوا برای یک وب سایت را به عهده بگیرید. یکی از دغدغه های صاحبان این نوع پروژه ها، این است که محتوای شما به هیچ عنوان کپی نباشد. بنابراین در پروفایل خود اشاره کنید که محتواهایی که شما تولید می کنید، 100% یونیک و منحصر به فرد هستند. یا یکی دیگر از موارد مهم در تولید محتوا این است که بتوانید ترجمه ها را به صورت کاملاً روان به فارسی برگردانید. پس این اطمینان خاطر را به مشتری بدهید که متن های خارجی زبان، کاملاً واضح و روان ترجمه خواهند شد.

ویژگی دیگر هم که در مورد همه پروژه ها مطرح است، موعد تحویل پروژه است. پس در این قسمت کاملاً مشخص کنید که مثلاً تحویل هر یک محتوا حداقل و حداکثر چه قدر طول خواهد کشید.

مرحله 5: اطلاعات تماس خود را به طور واضح روشن کنید

فرض کنید مشتری برای شروع همکاری با شما مشتاق است و می خواهد با شما تماس برقرار کند. اینجاست که اگر نتواند اطلاعات تماس شما را راحت پیدا کند، ممکن است از این همکاری منصرف شده و به سراغ فریلنسر دیگری برود. پس برای جلوگیری از بروز چنین مشکلی، راه های ارتباطی خود را بنویسید. همچنین سعی کنید چند راه ارتباطی را تعیین کنید تا مشتری از هر کانالی که با آن راحت تر است شما را پیدا کند.

نکته: در بعضی از پلتفرم ها، مشتریان می توانند از طریق امکان چت یا تماس خود آن پلتفرم با شما ارتباط برقرار کنند. اما نکته مهم پیرامون این نوع پلتفرم ها این است که بعضی از آنها اجازه درج اطلاعات تماس را به خود شما نمی دهند. بنابراین اول از قوانین آن پلفترم مطئن شوید و بعد اطلاعات تماس خود را بنویسید.

مرحله 6: یک عکس حرفه ای را برای تصویر پروفایل خود قرار دهید

وقتی مشتریان در حال بررسی پروفایل فریلنسرهای مختلف هستند، معمولاً فقط دو چیز را می بینند: تیتر پروفایل و تصویر آن. در واقع همین دو فاکتور هستند که می توانند مخاطب را ترغیب کنند که وارد پروفایل شما شده و سایر مهارت های شما را ببینند. درباره تیتر که بالاتر صحبت کردیم. اما در مورد تصویر پروفایل نیز باید مواردی را مد نظر قرار دهید.

اول از همه این که بهتر است به سراغ عکس های عمومی یا متفرقه نروید. بلکه عکسی از خودتان را برای پروفایل انتخاب کنید تا حس اعتماد بیشتری را به مشتری القا کنید. نکته بعدی این که بهتر است از عکس های سلفی هم استفاده نکنید؛ بلکه سعی کنید در صورت امکان یک عکس آتلیه ای رسمی از خود بگیرید. اگر این امکان را ندارید هم می توانید به کمک یک دوست یا توسط یک سه پایه، در یک فضای مناسب و با پوششی مرتب از خود عکس بگیرید. لازم به ذکر است که منظور از عکس رسمی، این نیست که مثل عکس پاسپورت جدی و بدون لبخند باشید. بلکه کاملاً برعکس، باید چهره ای شاد و دوستانه داشته باشید.

مرحله 7: پروفایل خود را در بازه های زمانی مختلف آپدیت کنید

شاید با پیدا کردن پروژه های جدید خود، کم کم فراموش کنید که در یک پلتفرم پروفایلی دارید که هنوز هم قرار است مشتریان آینده شما را جذب کند. اما پروفایل شما، در واقع رزومه دیجیتالی شماست که می تواند مسیر آینده شغلی شما را تعیین کند. پس در جایی برای خود یادداشت بگذارید که باید هر از چندگاهی پروفایل خود را آپدیت کنید. به خصوص وقتی مدرک، گواهینامه، سابقه یا تجربه جدیدی کسب می کنید، باید آن پروفایل خود را متناسب با آن به روز رسانی کنید.

اطلاعات پروفایل خود را مدام اپدیت کنید

پروفایل منحصر به فرد خود را ژاکت سرویس بسازید

ژاکت یک مارکت تخصصی برای طراحی و فروش انواع محصولات وردپرسی است. اما ازآنجایی که بسیاری از کاربران این مارکت، از طریق فریلنسینگ به کسب درآمد می پردازند، ژاکت تصمیم گرفت که در کنار فروش محصولات خود، محیطی را هم برای آشنایی این فریلنسرها با مشتریان راه اندازی کند. در همین راستا ژاکت سرویس به عنوان کانالی برای خدمت رسانی به فریلنسرها وکارفرماهای آنها راه اندازی شد.

لازم به ذکر است که این پلتفرم مختص فریلنسرهایی است که در یک یا چند تا از حوزه های زیر فعالیت می کنند:

  • طراحی سایت
  • طراحی گرافیک
  • خدمات وردپرس
  • سئو و بهینه سازی
  • تولید محتوا

بنابراین چنانچه شما همراهان گرامی در حوزه های ذکر شده فعالیت می کنید، می توانید همین حالا وارد این پلتفرم شده و پروفایل منحصر به فرد خود را به عنوان یک فریلنسر بسازید. امیدواریم با تکیه بر مراحل 7 گانه ای که در این راهنما با هم دیدیم، بتوانید یک پروفایل متمایز و استاندارد را برای خود در این پلفترم فرام کنید. اگر شما هم نکات دیگری به ذهنتان می رسد که می توانند به ایجاد یک پروفایل برجسته در میان فریلنسرها کمک کند، خوشحال می شویم که در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

بنیامین خلیلی

بنیامین خلیلی

نویسنده از: 1400/06/30

دیدگاه خود را بنویسید

Retry Layer 1