ژاکت سرویس ژاکت سرویس
7 فاکتور که به ارتقای رابطه کارفرما و فریلنسر کمک می کنند

7 فاکتور که به ارتقای رابطه کارفرما و فریلنسر کمک می کنند

درک نیروی کار توسط کافرمایان، بخشی جدایی ناپذیر از موفقیت کسب و کارهاست. البته چالش مدیریت این نیروهای کار اینجاست که واقعاً هیچ سبک مدیریتی یکسانی وجود ندارد که برای همه مشاغل بهترین نتیجه را داشته باشد. اما در هر صورت چیزی که روشن است این است که هر چه کارفرما اطلاعات بیشتری درباره اعضای تیم بداند، بهتر می توانید این رابطه را مدیریت کند. در این مطلب تمرکز ما بر رابطه بین کارفرما و فریلنسر است. بنابراین اگر شما هم برای گروه خود به دنبال یک عضو جدید هستید و مایلید با یک فریلنسر همکاری کنید، در این مطلب همراه ما باشید تا با چند واقعیت مهم درباره فریلنسرها آشنا شوید.

اولین واقعیتی که کارفرما باید در مورد فریلنسر بدانند: میانگین سنی فریلنسرها

این که کارفرماها میانگین سنی فریلنسران فریلنسرها را بدانند، به آنها کمک می کند که بتوانند ارتباط مؤثرتری با فریلنسرها داشته باشند. اما یکی از رایج ترین ذهنیت های نادرستی که در مورد فریلنسرها وجود دارد، این است که آنها اکثراً جوان هستند. از آنجایی که معمولاً قشر جوان بیشتر از دیگران درباره فریلنسینگ صحبت می کنند و از این نوع کسب درآمد حمایت می کنند، منطقی است که این ذهنیت وجود داشته باشد.

اما اجازه دهید شما را با یک واقعیت جالب آشنا کنیم. حدود 35.5% از فریلنسرها، افرادی هستند در سنین میان سالی قرار دارند. در واقع رتبه اول فریلنسرها به این افراد تعلق می گیرد. پس از آن نیز رتبه دوم به افرادی تعلق دارد که یک نسل از میان سالان کوچک تر هستند.

بنابراین حتی در رتبه دوم هم خبری از جوانان بیست و چند ساله یا سی و چند ساله نیست! اما از آنجایی که جایگاه دوم به بعد متعلق به فریلنسرهای جوان و حتی نوجوان است، به طور کلی میانگین سنی فریلنسرها سرتاسر دنیا حدود 37 سال است.

واقعیت دوم: درصد بیشتری از فریلنسرها خانم هستند

وقتی صحبت از کسب درآمد از طریق فریلنسینگ است، این خانم ها هستند که در سکوی اول قرار دارند. چراکه تقریباً سه چهارم فریلنسرهای سرتاسر دنیا که برابر است با حدود 73.78% از کل فریلنسرها، خانم هستند.

به نظر شما دلیل این امر چیست؟ ما حدس می زنیم بیشتر خانم ها به دنبال فرصت های شغلی فریلنسری هستند تا بتوانند تعادل بین کار و زندگی خود را بهتر حفظ کنند.

بر اساس این واقعیت جالب، به عنوان یک کارفرما باید بدانید که هر چه ویژگی های کار را انعطاف پذیرتر کنید، احتمالاً فریلنسرهای بیشتری را به گروه خود جذب خواهید کرد. به عنوان مثال اگر نظر خود را در مورد یک موقعیت شغلی تغییر دهید و امکان دورکاری برای آن نیروی کار را فراهم کنید، احتمالاً پیشنهادات همکاری بیشتر خواهید داشت (از آنجایی که اکثر فریلنسرها خانم هستند، طبیعتاً بیشتر این پیشنهادات از سمت خانم ها خواهد بود).

واقعیت سوم: اکثر فریلنسرها شغل دیگری هم دارند

طبق یک نظرسنجی انجام شده، حدود 57.71% از فریلنسرها (یعنی بیش از نیمی از آنها) گفته اند که در کنار فریلنسینگ، شغل دیگری هم دارند. این نیز یکی از واقعیت هایی است که کمک زیادی به ارتقای رابطه کارفرما و فریلنسر می کند. چراکه اگر کارفرماها بتوانند نیازهای مالی فریلنسرها را بهتر درک کنند، می توانند بهتر تشخیص دهند که همکاری با فریلنسرها در کدام موقعیت های شغلی بهتر خواهد بود. برای مثال این که آیا شغل های تمام وقت برای فریلنسرها بهتر است یا نیمه وقت؟ با توجه به این که بیش از نیمی از فریلنسرها شغل دیگری هم دارند، پس نمی توانند تمام وقت خود را برای شغل شما بگذارند.

بنابراین اگر برای یک شغل تمام وقت مایل به همکاری با یک فریلنسر باشید، احتمالاً پیشنهادات کاری کمتری خواهید داشت. در مقابل برای شغل های نیمه وقت، با فریلنسران بیشتری رو به رو خواهید بود.

واقعیت چهارم: در هر سطح تخصصی می توانید فریلنسرهایی را پیدا کنید

شاید به دنبال استخدام یک متخصص Junior (مبتدی) هستید یا به دنبال یک متخصص Senior (سطح بالا)؛ مطمئن باشید که در هر صورت می توانید این موقعیت شغلی را به یک فریلنسر بسپارید.

بسیاری از کارفرما گمان می کنند که تنها برای شغل هایی در سطح مبتدی هستند می توانند با فریلنسرها همکاری کنند. اما در چند سال گذشته بسیاری از متخصصان حوزه های مختلف، ترجیح داده اند که به جای یک کار کارمندی ثابت، درآمد خود را از فریلنسینگ کسب کنند.

البته درصد فریلنسرهای متخصص رده بالا کمتر از فریلنسرهایی است که در همان حوزه مبتدی یا متوسط هستند. اما یکی دیگر از واقعیت های جالب که به پیوند دادن کارفرما و فریلنسر کمک می کند، این است که حدود یک پنجم فریلنسرها در سطح حرفه ای هستند.

واقعیت پنجم: فریلنسینگ یک ترجیح برای فریلنسرهاست

اگر پیش از این ارتباط زیادی با فریلنسرها نداشته اید و به خصوص اگر خودتان از طرفداران شغل های ثابت باشید، احتمالاً تصور می کنید که فریلنسرها چون نمی توانند یک کار سنتی ثابت و تمام وقت پیدا کنند در این حوزه مشغول به فعالیت اند. اما باید بدانید که این نیز یک ذهنیت نادرست بین کارفرما و فریلنسر است.

حدود 44% از فریلنسرها در در نظرسنجی های انجام شده اظهار داشته اند که فریلنسینگ را به مشاغل کارمندی و ثابت ترجیح می دهند. باقی آنها نیز گفته اند به دلیل این که حقوق کار ثابت شان کم است، کارمندی را با فریلنسینگ ترکیب می کنند.

واقعیت ششم: فریلنسرها ساعات زیادی را کار می کنند

همانطور که می دانید، فریلنسینگ در چند سال اخیر بسیار بیشتر از گذشته جا افتاده و حالا افراد بیشتری هستند که با واقعیت های این نوع کار کردن آشنا هستند. اما هنوز هم تا حدودی این ذهنیت اشتباه در مورد فریلنسرها وجود دارد که آنها ساعات زیادی را کار نمی کنند؛ یا به عبارتی دیگر اکثراً فکر می کنند که فریلنسرها کمتر از یک کارمند کار می کنند. پس اجازه دهید نگاهی به اطلاعات آماری این زمینه بیندازیم.

حدود 26.14% از فریلنسرها بیشتر از یک کارمند تمام وقت کار می کنند (یعنی بیش از 41 ساعت در هفته). بعد از آن 15.67% فریلنسرها هستند که درست به اندازه کارمندها کار می کنند (یعنی بین 36 تا 40 ساعت در هفته). بعد از آن در رتبه سوم 10.71% از فریلنسرها را داریم که بین 16 تا 20 ساعت در هفته کار می کنند.

بنابراین طبق اعداد و ارقام بالا، اکثرفریلنسرها ساعات زیادی را به این کار اختصاص می دهند. بنابراین اگر برای شغلی که به اندازه یک کار تمام وقت زمان می گیرد به دنبال فریلنسر هستید، گزینه های زیادی برای همکاری پیش روی خود خواهید داشت.

بله؛ بالاتر اشاره کردیم که اکثر فریلنسرها جای دیگری هم مشغول به کار اند و نمی توانند به صورت تمام وقت در مجموعه شما فعالیت داشته باشند. اما اگر بتوانید در این کار تمام وقت، ساعات شناوری را برای فریلنسرها در نظر بگیرید تا کار دیگر خود را از دست ندهند، مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

واقعیت هفتم: دلیل اصلی انتخاب فریلنسینگ تعادل بین کار و زندگی است

در همان نظرسنجی هایی که از جامعه فریلنسرها انجام شده، از آنها پرسیده شده که چرا فریلنسینگ را برای کسب درآمد انتخاب کرده اند؟ بالاتر اشاره کردیم که یکی از دلایل مهم این انتخاب، کم بودن حقوق کارمندی است. اما بیشترین پاسخی که دقیقاً به این سؤال داده شده (حدود 70.5%) برقراری تعادل بین کار و زندگی شخصی است.

دومین پاسخ نیز انعطاف بالای ساعات کاری بوده است. در واقع دومین دلیل فریلنسرها برای این نوع کار کردن، این است که می توانند هر ساعتی که می خواهند کار کنند.

طبق این نظرسنجی های که از فریلنسرهای تمام دنیا انجام شده، آزادی عمل در فریلنسینگ موهبتی است که برای آنها در اولویت قرار دارد. چراکه با این آزادی عمل می توانند به صلاحدید خودشان تعادل بین کار و زندگی را تنظیم کنند.

کلام آخر

در این مطلب به حقایقی درباره جامعه فریلنسرها اشاره کردیم که می توانند باعث ایجاد یک مذاکره بهتر بین کارفرما و فریلنسر شوند. اگر شما هم یک کارفرما هستید و مایلید با یک فریلنسر همکاری کنید، امیدواریم که با در نظر داشتن موارد بالا بتوانید دید روشن تری نسبت به این همکاری داشته باشید و بتوانید قدم بعدی خود را استوارتر بردارید.

قدم بعدی برای شروع این همکاری دسترسی به جامعه فریلنسرها و ارسال درخواست همکاری برای آنهاست. ژاکت سرویس در این قدم هم کنار شما خواهد شود. چنانچه مایل به همکاری با یک فریلنسر در این هر یک از این حوزه هستید، کافیست وارد پلتفرم ژاکت سرویس شوید و نام حوزه مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس می توانید لیستی از فریلنسرهای آن حوزه را همراه با تعرفه های آنها مشاهده کنید. در قدم بعدی نیز کافیست یک پیام همکاری در خود این پلتفرم ارسال کنید.

اگر در مورد ژاکت سرویس نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، می توانید از راهنمای تعریف سرویس این مجموعه استفاده کنید. همینطور می توانید در صفحه تماس با ما، اطلاعات تماس ژاکت سرویس را مشاهده کنید.

اگر شما هم یک فریلنسر یا یک کارفرما هستید، به نظر شما چه واقعیتی دیگری در مورد فریلنسینگ وجود دارد که به ارتقای رابطه کارفرما و فریلنسر کمک می کند؟

بنیامین خلیلی

بنیامین خلیلی

نویسنده از: 1400/06/30

دیدگاه خود را بنویسید

Retry Layer 1