ژاکت سرویس ژاکت سرویس
12 مورد از مزایای فریلنسری که باید بدانید

12 مورد از مزایای فریلنسری که باید بدانید

بعد از شرایط جدید و متفاوتی که از سال 2020 برای زندگی همه مردم دنیا رخ داد، بسیاری از افراد ناچار به دورکاری شدند. اما درصد بیشتری از این افراد به این نتیجه رسیدند که دورکاری شرایط و مزایایی طلایی دارد که پیش از این به پتانسیل آن باور نداشتند. از طرف دیگر سایت های فریلنسری نیز با افزایش ترافیک فوق العاده ای رو به رو شدند. همه اینها به این معنی است که فریلنسری در یکی دو سال اخیر به محبوبیت بسیار زیادی دست پیدا کرده است. اما اگر شما هنوز هم به دنبال دلایل و انگیزه هایی برای شروع فریلنسینگ هستید، پیشنهاد می دهیم در این مطلب همراه ما باشید تا با 12 مورد از مزایای فریلنسری آشنا شوید.

آمارهای جذاب فریلنسینگ

قبل از آن که به سراغ 12 مورد از مزایای طلایی فریلنسینگ برویم، بیایید نگاهی به یک سری اعداد و ارقام بیندازیم که نشان می دهد افراد بسیاری در سرتاسر دنیا به این نوع کسب درآمد روی آورده اند.

وب سایت Fiverr و Upwork که هر دو از شناخته شده ترین سایت های فریلنسینگ بین المللی هستند، در حال حاضر به ترتیب 7 میلیون و 17 میلیون کاربر فعال در حوزه فریلنسینگ دارند. از طرفی بر اساس یک گزارش 60% فریلنسرها، درآمد بیشتری از مشاغل کارمندی قبلی خود دارند.

اما آمار جالب توجه فریلنسری به اینجا ختم نمی شود. فریلنسرها در حال حاضر  %5 از کل تولید ناخالص داخلی آمریکا را به عهده دارند و توانسته اند حدود 1.4 تریلیون دلار به اقتصاد آمریکا کمک کنند.

علاوه بر این طبق گزارشی از Upwork، تا سال 2027، اکثریت نیروهای کار ایالات متحده به فریلنسینگ روی خواهند آورد. اما اجازه دهید به یک آمار هیجان انگیز دیگر هم اشاره کنیم. 54% از کل نیروهای کار کمپانی گوگل، فریلنسرها هستند و فقط 46% از نیروهای آن به صورت کارمندی کار می کنند. جالب این که پیشبینی می شود که تعداد فریلسنرهای این کمپانی تا سال های آینده به طور چشمگیری افزایش پیدا کنند.

مهم ترین مزایای فریلنسری

با وجود همه این آمار خیره کننده، هنوز هم افرادی هستند که فریلنسری را انتخاب درستی نمی دانند. بله؛ در فریلنسری شما دائماً از یک پروژه به پروژه دیگر می روید. اما باید دید چرا اکثر مردم از این تحولات فریلنسری نمی ترسند و این زندگی کاری را برای خود انتخاب می کنند. پس در ادامه 12 مورد از جذاب ترین مزایای فریلنسری را با هم می بینیم.

1- رئیس خودتان هستید

شاید بتوان گفت بزرگ ترین مزیت فریلنسری این است که شما رئیس خودتان هستید. بنابراین ناچار نیستید که خودتان را با تصمیمات شخص دیگری وفق دهید و می توانید در مورد انتخاب مشتریان و پروژه ها کاملاً مستقل عمل کنید.

2- زندگی یکنواختی ندارید

آیا تا به حال احساس کرده اید که ساعات هر روزتان یکنواخت و تکراری است و فقط در حال انجام یک کار ثابت هستید؟ خب در زندگی فریلنسری، این شما هستید که تصمیم می گیرد این چرخه تکراری را حفظ کنید یا آن را بر هم بزنید. در واقع در این نوع زندگی توپ در زمین خودتان است و می توانید هم به نوع پروژه ها و هم به ساعات کاری خود انعطاف و تنوع بدهید و یک چرخه کاری سفارشی سازی شده را برای خود خلق کنید.

3- فرصت های زیادی برای یادگیری دارید

یکی دیگر از مزایای فریلنسری که بسیار ارزشمند است، این است که با هر پروژه جدید، فرصت های جدیدی هم برای یادگیری فراهم می شود. پس می توانید در موازات پروژه خود، مهارت های خود را هم تقویت کنید. همینطور می توانید به راحتی حجم کاری خود را کم کنید تا به سراغ یادگیری مهارت های جدید بروید. چرا که حجم پروژه ها در فریلنسری کاملاً در اختیار خودتان است.

4- چند منبع درآمد دارید

در فریلنسری هیچ محدودیتی برای تعداد منابع درآمد وجود ندارد. به عبارتی دیگر هیچ قانونی وجود ندارد که یک فریلنسری مثلاً در یک ماه روی چند پروژه باید کار کند. بنابراین این که چند منبع درآمد داشته باشید، کاملاً به خودتان بستگی دارد. اما اگر بتوانید در هر بازه زمانی چند پروژه داشته باشید، چندین منبع درآمد دارید و همیشه از بابت درآمد خیالتان راحت خواهد بود.

یکی از مزیت های فریلنسری منابع مالی متعدد

5- پشتوانه مالی دارید

یکی از ایراداتی که عده ای به “اقتصاد گیگ” (یا همان فریلنسری) وارد می کنند، این است که این نوع کسب درآمد یک تجارت پرخطر است. در واقع آنها معتقدند که شغل های کارمندی، از نظر مالی پایدارتر و مطمئن تر اند. اما همه گیری ویرویس کرونا این واقعیت را روشن کرد که همه شغل ها می توانند آسیب پذیر باشند. در عوض فریلنسری این مزیت را دارد که تخم مرغ های خود را در چند سبد قرار دهید تا اگر یک پروژه شکست بخورد، به پروژه دیگر تکیه کنید.

6- زندگی انعطاف پذیری دارید

اگر عاشق کار کردن در خانه هستید و علاقه ای ندارید که برای کار کردن از خانه خود بیرون بروید، باید بدانید که تنها نیستید! شاغلان زیادی در سرتاسر دنیا زندگی انعطاف پذیر و کار در خانه را به زندگی کارمندی ترجیح می دهند. شاید به همین دلیل است که بسیاری از شرکت ها سبک مدیریتی خود را تغییر داده اند تا بتوانند انعطاف بیشتری را برای ساعات و روزهای کاری کارمندان خود فراهم کنند. پس یکی از جذاب ترین مزایای فریلنسری این است که می توانید از خانه یا از هر جای دیگری کار خود را انجام دهید. در این صورت هزینه و وقتی که باید برای رفت و آمد صرف کنید هم عملاً حذف می شود.

7- می توانید با مشتریانی از هر جای دنیا همکاری کنید

همین حالا فریلنسرهای زیادی هستند که با پروژه های کشورهای دیگر همکاری می کنند و درآمد خود را به دلار (یا هر واحد پول دیگری) دریافت می کنند. چرا که در فریلنسری، محدودیت جغرافیایی وجود ندارد. بنابراین این به خود شما بستگی دارد که آیا بتوانید پروژه هایی را از کشورهای دیگر جذب کنید یا نه. البته غیر از کشورهای دیگر، می توانید با شهرهای دیگر داخل ایران هم همکاری کنید. برای مثال اگر شهر اصفهان در حوزه کاری شما قدرتمندتر است و پروژه های بیشتری دارد، می توانید پروژه هایی از شهر اصفهان را قبول کنید.

8- می توانید رزومه ای با نمونه کارهای باکیفیت و متنوع داشته باشید

از آنجایی که در فریلنسینگ محدود به کارهای ثابت در یک شرکت نیستید، می توانید به سراغ پروژه های متنوع بروید. با این کار برای هر پروژه اشتیاق و انگیزه بیشتری خواهید داشت. این یک واقعیت شناخته شده است که هر چه اشتیاق یک فرد برای انجام یک کار بیشتر باشد، کار او هم باکیفیت تر خواهد بود.

9- مهارت های بین فردی قدرتمندتری خواهید داشت

در زندگی فریلنسری، شما مدیر پروژه های خود هستید و خودتان باید مسئولیت روابط عمومی را به عهده بگیرید. به همین دلیل ناخودآگاه به مرور زمان مهارت های مدیریتی و بین فردی تان ارتقا پیدا خواهند کرد.

افزایش مهارت فنی

10- خودتان انتخاب می کنید که با چه کسی و در چه پروژه ای کار کنید

وقتی به عنوان یک کارمند در یک شرکت کار می کنید، حتی اگر شانس همکاری در پروژه های مختلف را داشته باشید، نمی توانید انتخاب کنید که کدام پروژه را ترجیح می دهید. بنابراین ممکن است درگیر پروژه ای شوید که به هر دلیلی تمایلی برای شرکت در آن ندارید. اما در فریلنسینگ، کاملاً می توانید تصمیم بگرید که در کدام پروژه و با چه کسی همکاری کنید.

11- مدیریت زندگی خود را کاملاً در دستان تان دارید

آیا بعضی روزها از روزمرگی های یکنواخت خسته می شوید؟ یا ترجیح می دهید ساعت روز خود را به شکل دیگری غیر از کار کردن بگذرانید؟ خب در فریلنسینگ می توانید خودتان چرخه زندگی خود را طراحی کنید. حتی می توانید شب ها بیدار بمانید و کارهای پروژه ها را انجام دهید و ساعات روز را به شکل دلخواه خود سپری کنید. در واقع تنها نکته مهم در فریلنسری این است که بتوانید پروژه ها را در زمان مققر تحویل بدهید. بنابراین هر تغییری که در سبک زندگی و کاری خود اعمال کردید، فقط دقت کنید که تاریخ تحویل پروژه به تعویق نیفتد.

12- مسیر رشد همیشه برایتان فراهم است

یکی از واقعیت های غیر قابل انکارفریلنسری این است که برای پیشرفت خود، به حکم ترفیع یا افزایش حقوق دیگران نیاز ندارید؛ بلکه فقط کار خوب شما می تواند زمینه رشدتان را به راحتی فراهم کند. بر همین اساس هر چه کار بهتری ارائه دهید، مشتریان بیشتری خواهید داشت. همینطور می توانید دستمزد بیشتری را هم طلب کنید که اگر واقعاً در کار خود حرفه ای باشید، مشتریان این دستمزد را به راحتی قبول خواهند کرد.

در آخر

در این مطلب سعی کردیم که 12 مورد از مزایای فریلنسری را با هم مرور کنیم. البته این مزایا به همین موارد محدود نمی شود؛ بلکه برای هر فرد بنا به سبک زندگی و حوزه کاری، امتیازات ویژه دیگری نیز خواهد داشت.

البته این واقعیت را هم نمی توان نادیده گرفت که فریلنسینگ چالش های مختص خود را هم دارد. اما در عوض مزایایی مثل موارد بالا هم دارد که نمی توان از آنها هم چشم پوشی کرد. بنابراین باید چالش ها و مزایای این نوع کار را کنار هم قرار دهید و به این فکر کنید که کدام سبک کاری برای شما مناسب تر است؟ کارمندی یا فریلنسری؟

اما هر زمان که تصمیم گرفتید که مسیر فریلنسینگ را شروع کنید، ژاکت سرویس کنار شما خواهد بود. ما در این مجموعه سرویسی را راه اندازی کرده ایم که در آن می توانید پروفایل اختصاصی خود را بسازید و خدمات فریلنسینگ خود را با جزئیات درآن تعریف کنید. سپس مشتریان و کارفرمایان پروفایل شما را در لیست فریلنسرها مشاهده خواهند کرد و می توانند به راحتی با شما ارتباط برقرار کرده و همکاری خود را با شما شروع کنند. امیدواریم با مطالعه این مطلب و به کمک ژاکت سرویس، بتوانید با دیدی روشن تر و پشتوانه ای قدرتمندتر وارد مسیر فریلنسینگ شوید.

بنیامین خلیلی

بنیامین خلیلی

نویسنده از: 1400/06/30

Retry Layer 1